Harmonija slike i zvuka u jednom uređaju

SciTech 27. jun 202211:20
Podeli:
Izvor: Promo/Samsung

Ljubitelji tehnologije 21. veka, pored toga što uživaju u otkrivanju novih uređaja još više uživaju u korišćenju istih. Ukoliko i vi pripadate ovoj grupi, na pravom ste putu da saznate kakav vam je televizor potreban kako biste uvek uživali u kvalitetnom sadržaju.

U pitanju je, naravno, Samsung Neo QLED televizor, koji je, čim se pojavio, osvojio srca, ali i poglede mnogih jer uz vrhunsku tehnologiju kakvu poseduje ovaj televizor, sadržaji poput filmova, serija ili sportskih takmičenja, dobijaju sasvim novu dimenziju.

Izvor : Promo/Samsung

Neo QLED 8K za 2022. godinu je unapređen kako bi se doživljaj velikog ekrana podigao na sasvim novi nivo. U samom središtu nalazi se Neural Quantum 8K – najnoviji procesor koji sadrži 20 nezavisnih neuronskih AI mreža, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet prikaza slike za optimalno gledanje, bez obzira na izvor. Ovaj procesor takođe pokreće novu tehnološku inovaciju – Real Depth Enhancer, koja skenira ekran i maksimizira kontrast u odnosu na pozadinu, istovremeno poboljšavajući objekat u fokusu, dok pozadina ostaje neobrađena. Takođe, nova karakteristika je i Shape Adaptive Light Control, koja omogućava da procesor u kombinaciji sa snažnom Quantum Mini LED tehnologijom stvara preciznu i kontrolisanu rasvetu, tako da svetla područja ostaju svetla, a tamni prostor oko njega ostaje taman.

Izvor : Promo/Samsung

Pored fenomenalne slike koju pruža, ovaj model ima i podjednako dobre karakteristike zvuka što dokazuju Object Tracking Sound Pro tehnologija koja prati radnju na ekranu, pozicionira reprodukciju na zvučnicima i stvara najrealniji osećaj zvuka, dok karakteristika SpaceFit Sound analizira okruženje i zatim automatski prilagođava zvuk televizora u skladu sa njegovim idealnim postavkama.

Izvor : Promo/Samsung

Dopustite da inovativne tehnologije ovogodišnjih Neo QLED televizora podignu vaše iskustvo uživanja u multimedijalnim sadržajima na viši nivo i uronite u svet slike i zvuka bioskopskog kvaliteta! Više informacija pronađite OVDE.