Funkcionalna, inovativna i elegantna – Huawei Watch 3 serija pametnih satova

SciTech 21. jul. 202114:00 > 14:02
Podeli:
Izvor: Promo / Huawei

Vrhunska snaga procesora, inovativne funkcije i klasičan dizajn učiniće da novi pametni satovi Huawei Watch 3 serije lako postanu vaš omiljeni pametni uređaj i neizostavan modni detalj. Sa zadovoljstvom ćete ih nositi tokom celog dana, u čemu će vas podržati i sjajna baterija koja pri tipičnoj upotrebi traje do 14 dana od osnovnog Huawei Watch 3 modela, odnosno do tri nedelje ukoliko je vaš odabir Huawei Watch 3 Pro model. Ako ste od onih koji stalno proveravaju svoje zdravstvene parametre, koriste aplikacije i vežbaju svakoga dana u toku nedelje, svoj pametni sat ćete puniti nešto ranije pošto će baterija trajati do tri, odnosno do pet dana u zavisnosti od odabranog modela.

Huawei Watch 3 Pro posebno je pogodan za sve poslovne ljude jer kombinuje sve one aplikacije koje su im potrebne da usklade svakodnevne obaveze i zadovoljstva, kao što su aplikacija za fitnes, muziku, putovanja, kao i svakodnevne alate.

Povezana vest

Unapređeno korisničko iskustvo čini da svim informacijama pristupate lako prevlačenjem prstom po ekranu sata. Kako bi navigacija bila lakša sat ima i rotirajuću krunicu. Njenim okretanjem jednostavno menjamo prikaz. A na ekranu vašeg sata su elegantan izgled i funkcije koje ga čine pravim asistentom. Svojim obaveštenjima, pozivima i tekućim zadacima pristupate brzo i jednostavno, otvaranjem Huawei Asistent aplikacije. Pomoću Huawei Watch 3 Pro, dakle, moguće je primati Bluetooth pozive, dobijati notifikacije, a posebno je praktičan zbog mogućnosti instalacije različitih aplikacija. Naime, ova serija pametnih satova prva je koja ima unapred instaliranu AppGallery prodavnicu aplikacija, tako da se na uređaj može dobiti mnoštvo korisnih podataka, pošto možete koristiti neki od 100 režima za vežbanje ili pratiti svoj puls, količinu kiseonika u krvi, utrošene kalorije, pa čak i nivo stresa. Veoma praktičnom će se pokazati i nova opcija merenja temperature kože koja vam može pomoći da pratite promene temperature i dodatno povedete računa o svom zdravlju. A kada zaspite Huawei Watch 3 i Huawei Watch 3 Pro će pratiti kvalitet vašeg sna i dati vam sugestije kako da poboljšate njegov kvalitet i budite se odmorniji.

Huawei Watch 3 Pro serija je odnedavno dostupna i kod nas, a sve informacije o cenama, kao i detaljniju specifikaciju oba uređaja možete pronaći na stranici Huawei online prodavnice.