EXIT Tribe predstavio novi paket Viber stikera

SciTech 02. jul. 201912:03 > 12:15
Podeli:
Izvor: EXIT Press

EXIT ove godine poklanja svojim obožavaocima nove besplatne Viber stikere i članstvo u Viber zajednici, navodi se u saopštenju.

Svrstavši EXIT među pet najpopularnijih brendova na Viberu posle uspeha i popularnosti koje su postigla tri prethodna paketa, više od milijardu aktivnih korisnika ove globalno omiljene aplikacije će od sada moći besplatno da preuzmu 27 novih festivalskih stikera, navodi se u saopštenju.

Novi stikeri oslikavaju ovogodišnju temu festivala, EXIT Tribe, uz očekivanje da premaše popularnost svih prethodnih. Dosadašnja tri stiker paketa preuzeta su od strane ukupno 3,5 miliona korisnika u više od 170 zemalja sveta, zahvaljujući čemu su EXIT stiker paketi u samom vrhu najpopularnijih i najčešće deljenih na Viberu.

Prethodne EXIT Viber stikere najviše su razmenjivali poklonici festivala sa Balkana, a zatim iz Rusije, Velike Britanije, Nemačke i mnoštva drugih zemalja; zabeleženo je da su preuzimani i u tako egzotičnim ostrvrskim zemljama kao što su Sao Tome i Principe i Fidži.

Preuzimanjem besplatnog Viber stiker paketa, pripadnici EXIT „plemena“ automatski postaju članovi festivalske zajednice na Viberu, autentične “supergrupe” za sve njegove angažovane i strastvene obožavaoce. Već prepoznata po svojoj atraktivnosti i popularnosti, nedavno pokrenuta Exitova Viber zajednica postala je najbrojnija na Balkanu i jedna od vodećih na svetu. Njenih 630 hiljada članova putem zajednice primaju i razmenjuju najvažnije informacije i novosti o izvođačima, programu i festivalskim događajima – ujedno deleći doživljaje, emocije i posvećenost njihovom omiljenom festivalu.

„EXIT je jedan od prvih i najvažnijih globalnih partnera za Viber, i veoma smo srećni zbog činjenice da se ova saradnja nastavlja i proširuje, uz svaku novu funkciju naše aplikacije. Svi prethodni EXIT Viber stiker paketi doživeli su neverovatan uspeh i jedva čekamo da podelimo nove EXIT Tribe stikere sa njegovim vernim poklonicima i korisnicima. Ove godine čemo dodatno približiti festivalsko iskustvo srcima i mislima našim ljubiteljima učlanjivanjem u zvaničnu EXIT Viber zajednicu, što će im omogućiti da momentalno primaju i dele ekskluzivne informacije u vezi sa festivalom. Ukratko, kada su EXIT i Viber u pitanju, uvek ćemo imati nešto novo i najbolje za vas“, naglasila je Daniela Ivanova, Direktorka razvoja Vibera za centralnu i istočnu Evropu.

Ove godine EXIT, kako se navodi, donosi možda i najjači program nastupa do sada, jer će na istom mestu okupiti heroje više generacija, kao i vodeće svetske zvezde različitih muzičkih žanrova, poput The Cure, Greta Van Fleet, The Chainsmokers, DJ Snake, Carl Cox, Skepta, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Dimitri Vegas & Like Mike, Peggy Gou, Solomun, Tom Walker, IAMDDB, Jeff Mills, Chase & Status RTRN II Jungle, White Chapel, Desiigner, Maceo Plex, The Selecter, Charlotte De Witte, Lee Burridge, Lost Frequencies, Tale of Us, Boris Brejcha, Dax J, I Hate Models, Giorgia Angiuli, DVS1, Blawan, kao i stotine drugih umetnika koji će nastupati na više od 40 bina i zona širom spektakularne Petrovaradinske tvrđave.