Aplikacije za špijuniranje na Viberu i Facebooku

SciTech 04. jul. 201610:31 > 10:35
Podeli:
Izvor: VIBER | Facebook

Viber je jedan od najpopularnijih aplikacija za pozive i tekstualne poruke. Dostupan je na svim mobilnim platformama. Besplatan je i dostupan svima, a u svetu ga koristi 250 miliona ljudi. Masovna rasprostranjenost dovela je do stvaranja nekoliko softwarea koja su kompatibilna sa Viberom, a služe sa špijuniranje tuđih razgovora.

Kompanije za razvoj ovih softwarea svoje proizvode namenile su pre svega roditeljima kak obi mogli da prate svoju decu, s kim se i na koji način dopisuju. Ali kao i sve drugo, i te aplikacje su podložne zloupotrebi.

Zajednički naziv im je SpyApps, a pomoću njih možete pratiti nečije razgovore putem Vibera. predstavljamo vam načine na koji možete da pratite tuđu komunikaciju na Viberu, bez obzira da li se ona odvija na mobilnom telefonu, tabletu ili desktop računaru.

TheTruthSpy
Ova aplikacija omogućava da pratite sva kretanja na nečijem mobilnom uređaju. Instalacija je poprilično User Friendly, a radi u incognito modu, tako da neko koga pratite uopše neće biti svestan da to radite.

mSpy
Ovo je među popularnijim aplikacijama za špijuniranje Viber razgovora. Dozvoljava vam da proverite sve razgovore i poruke, a da pri tome ne morate biti povezani sa drugom spravom.

Alat vam daje sve potrebne detalje o Viber istoriji korisnika, a može se integrisati i u WhatsApp. Daje podatke o lokacijama, internet istoriji, pozivima, porukama i svemu onome što neko na svom telefonu radi.

Korporacije ga redovno koriste, kao i roditelji – ali se ova aplikacija i mnogo zloupotrebljava.

SpyEra
Alatka se ne može otkriti na mobilnom telefonu, a ona takođe na jedno mesto prikuplja sve informacije o nečijem telefonu. SpyEra ima nekoliko opcija, uključujući i Control Panel – a ovaj software vam kao informacije donosi i tačne datume i satnice kada se nešto desilo na tuđem telefonu, a da naravno spada u rang vašeg interesovanja.

Sav hakovani materijal putem ove aplikacije se se sabira na jedno mesto.

Copy9
Daleko najpopularnija aplikacija za špijuniranje, a dizajnirana je kao hakerski alat. Postoji nekoliko verzija koje se mogu pronaći, a tu su verzije za Viber, WhatsApp, Facebook i Instant Messenger.

Postoji Copy9 verzija i za snimanje poziva, a kao nijedna druga omogućava kompletan uvid u telefon osobe koju želite da špijunirate.

Suštinski, Spy 9 ima opcije TheTruthSpyja, mSpyja i SpyEre na jednom mestu, što je čini daleko najmoćnijom aplikacijom – kada je špijuniranje u pitanju.