Vozač koji je udario u tramvajsku stanicu imao 2,23 promila alkohola u organizmu

Region 12. jun 202214:01 > 14:02
Podeli:
Izvor: Emica Elvedji/PIXSELL

Vozač, koji je automobilom udario u tramvajsku stanicu u Zagrebu i povredio nekoliko ljudi, među kojima i maloletnike, bio je pijan, saopštila je u nedelju zagrebačka policija.

Reč je o muškarcu (57) koji je, pod uticajem alkohola od 2,23 promila u organizmu, u automobilu Honda riječkih registarskih oznaka u subotu oko 15.20h vozio levom trakom u Aveniji Marina Držića u smeru severa.

Povezane vesti

U blizini raskrsnice na Slavonskoj aveniji, nije svoje vozilo držao na sredini obeležene saobraćajna trake, zahvatio je ivicu kolovoza i nastavio da se nekontrolisano kreće i udario je u nadstrešnicu tramvajske stanice, saopštila je policija.

Pritom je teško povređena maloletna osoba, kojoj je lekarska pomoć pružena u Klinici za dečje bolesti u Zagrebu, dok su povređene još dve maloljetne osobe, kojima je takođe lekarska pomoć pružena u istoj klinici.

Takođe, u saobraćjnoj nesreći povređen je i mladić (26), kojem je lekarska pomoć pružena u Klinici za traumatologiju u Zagrebu, dok težina povrede još nije konstatovana.

Težina povreda nije još okvalifikovana ni kod vozača (57), kome je lekarska pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, dodala je policija.

Komentari

Vaš komentar