Upućen predlog da Đoković postane počasni građanin Visokog

Region 14. jun. 202118:458 komentara
Podeli:
Izvor: Benoit Tessier, Reuters

Najbolji teniser sveta Novak Đoković mogao bi postati počasni građanin bosanskohercegovačkog mesta Visoko, poznatog po "piramidama" koje se tamo nalaze, javlja N1 Sarajevo.

Povezane vesti:

U dogovoru s Fondacijom “Arheološki park: Bosanska piramida Sunca” biće predloženo da se Đoković proglasi građaninom Visokog.

“Fondacija je uputila taj predlog i s obzirom na to da Grad Visoko svake godine dodeljuje priznanja zaslužnim građanima, ali i ljudima koji su doprineli afirmaciji Visokog, što je Đoković i uradio, očekujemo da će taj predlog biti usvojen”, poručio je gradonačelnik Visokog Mirza Ganić.

On je kazao da ga raduje uspeh Đokovića na nedavno završenom turniru Rolan Garos, koji je teniser iz Srbije osvojio, kao i činjenica da je u nekoliko navrata odlučio posetiti ovaj grad u BiH.

“On je iz Visokog slao lepe poruke tokom svoje posete, a ukoliko uzmete činjenicu da je pobedio nakon dolaska u Visoko i da je ponio ovu našu pozitivnu energiju onda moramo biti ponosni, posebno iz razloga što će te poruke koje se šalju zasigurno dovesti i druge ljude da dođu i posete naš grad i upoznaju njegove ljepote”, naveo je Ganić.

Komentari

Vaš komentar