Na Cetinju ubijeno 11 osoba, među njima i dvoje dece, napadača ubio sugrađanin

Region 12. avg 202221:08 > 21:2269 komentara
Podeli:
Izvor: Tanjug/AP Photo/Risto Božović

Dežurna tužiteljka Andrijana Nastić nakon okončanog uviđaja kazala je da je na Cetinju u petak iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je usmrtio sugrađanin. Rekla je i da je od 11 stradalih lica - dvoje dece.

Povezane vesti

Kaže i da su na licu mesta zatekli devet stradalih osoba. U međuvremenu su, kako je kazala televiziji „Vijesti“, dobili informaciju iz Kliničkog centra Crne Gore da su još dve osobe podlegle povredama.

Ona je istakla da je napadača ubio sugrađanin.

Podsećamo, na Cetinju je u petak iz vatrenog oružja ubijeno 11 osoba, zajedno sa ubicom, kojeg je, kako je kazala Nastić, usmrtio sugrađanin.

Prema saznanjima „Vijesti“, radi se o Cetinjaninu N.K.

Nastić je dodala da je šest osoba na lečenju, dvoje na Cetinju i četvoro u Kliničkom centru.

„Od 11 smrtno stradalih lica, dvoje je dece. Radi se na rasvetljavanju slučaja“, kazala je Nastić televiziji Vijesti.

Tridesetčetvorogodišnji Vuk Borilović usmrtio je, naime, 10 osoba na Cetinju, a potom je ubijen. Kako „Vijesti“ saznaju, on je pucao na više ljudi u blizini njegovog mesta stanovanja.

TV Vijesti je javila, pozivajući se na očevice, da je napadač prvo ubio komšinicu i njenu decu, nakon čega je pozvao supruga ubijene i kazao mu šta je uradio.

Potom je, prema istim izvorima, nastavio sa napadom, pucajući na komšije i prolaznike.

Novinarka TV „Vijesti“ Svetlana Đokić za N1 kaže da je u pitanju najveće masovno ubistvo u novijoj istoriji Crne Gore i potvrđuje da među žrtvama ima i dece.

Komentari

Vaš komentar