Skinuo masku u zagrebačkoj prodavnici, pretio čuvaru, pa se vratio s bombom

Region 16. maj. 202121:444 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Zagrebačka policija uhapsila je muškarca koji je u prodavnici u trgovačkom centru u Ilici skinuo masku i suprotstavio se čuvaru preteći mu povređivanjem, a nakon što ga je čuvar izbacio, on se u prodavnicu vratio s bombom.

Incident se dogodio u petak oko 17.30 sati kad je osumnjičeni 37-godišnjak u društvu s još jednim muškarcem došao u prodavnicu gde je na odeljenju svežih proizvoda skinuo zaštitnu masku.

Kad ga je čuvar upozorio, osumnjičeni mu se verbalno suprotstavio, pokušavajući isprovocirati i fizički sukob, a pritom ga je vređao i pretio mu da će ga povrediti, saopštila je zagrebačka policija.

Čuvar ga je potom udaljio iz prodavnice i o događaju obavestio policiju, ali se osumnjičeni ubrzo vratio i prišao čuvaru kome je ponovo zapretio držeći ruku ispod jakne.

Čuvar ga je fizički savladao i spustio na pod nakon čega je na podu uočio ručnu bombu koju je osumnjičeni imao kod sebe.

Osumnjičenog koji je uz prijavu državnom tužilaštvu završio u policijskom pritvoru terete za prisilu prema čuvaru i nedozvoljeno posedovanje eksplozivnih materija.

Komentari

Vaš komentar