Sahranjeni članovi tragično nastradale porodice, hiljade Mostaraca na sahrani

Region 27. sep 202219:232 komentara
Izvor: N1

U Mostaru je sahranjeno troje članova porodice Krstić - supružnici i devetogodišnji sin, koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći, dok je trogodišnja ćerka još uvek u teškom stanju smeštena na odeljenju bolnice u Mostaru. 

Hiljade Mostaraca, prijatelja i poznanika okupilo se kako bi izrazili saučešće članovima nastradale porodice Krstić i ispratili poginule na večni počinak na groblju u južnom delu grada.

U saobraćajnoj nesreći koja se u subotu uveče dogodila na magistralnom putu južno od Mostara poginuli su Boris (35) i Marijana (34) Krstić, kao i njihov sin Roberto (9), dok je njihova trogodišnja ćerka zadobila povrede opasne po život. Ona je u stabilnom stanju i nalazi na se na odeljenju Dečje hirurgije bolnice u Mostaru.

Zbog njihove smrti i sahrane u Mostaru je proglašen dan žalosti.

Još jedna osoba koja je učestvovala u saobraćajnoj nesreći sahranjena je u Čitluku.

Još tri osobe su zadobile teže povrede u nesreći u kojoj su ukupno učestvovala četiri vozila.

N1

Prema medijskim navodima, jedan od vozača pokušavao je u subotu u večernjim satima da pretekne drugo vozilo, a kako to nije uspeo, direktno je udario automobil u kojem je bila porodica Krstić.

Na društvenoj mreži Fejsbuk pokrenuta je grupa „Pravda za porodicu Krstić“, a administratori su naveli da će se boriti da se ovaj slučaj ne zataška, budući da je jedan od vozača sin hercegovačkog tajkuna koji je i ranije izazivao incidente.

„Ne dopustimo kriminalcima da pobede samo zato što imaju novac. Zbog njihovog novca cela jedna porodica je nestala, a trogodišnja devojčica je ostala siroče i bori se za život. Ne dopustimo im slobodu“, naveli su u grupi „Pravda za porodicu Krstić“ koja broji više od 6.000 članova.

Komentari

Vaš komentar