Novinarka „Vijesti“: Nadležni da učine sve da ne dođe do krvne osvete na Cetinju

Region 14. avg 202219:2140 komentara
Podeli:

Tuga je u Crnoj Gori, a na Cetinju muk. Retko ko je spreman da komentariše tragediju koja je pogodila prestonicu Crne Gore. Ugostiteljski objekti uglavnom ne rade. Vlasnici neće pred kameru, a kako kažu, dogovorili su se da za dok traju dani žalosti ne otvaraju radnje.

Načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala crnogorske policije Aleksandar Bošković rekao je da je Cetinjanin Neno Kaluđerović koji je pucao u Vuka Borilovića nedostupan policiji. Nije utvrđeno i da li je Borilović ubijen od metaka koji je ispalila policija ili Kaluđerović.

Povezane vesti

Retki građani Cetinja koji su spremni da stanu pred kamere komentarišu da Crna Gora veću tragediju nije imala, niti pamti ovako nešto.

Novinarka „Vijesti“ Jelena Jovanović je navela da je situacija izuzetno kompleksna.

„Ovo je nezapamćena tragedija zato što je čovek oduzeo mnogo nevinih života, stradale su čitave porodice, a mnoge su zavijene u crno. Mi i dalje nemamo odgovor da li smo kao društvo mogli da bilo šta uradimo kako bi predupredili tragediju ovolikih razmera“, navela je ona.

Ona je podsetila da je Cetinje malo mesto, kao i da su građani „isprepleteni“, rodbinski i prijateljski.

„Ono što se je ovde dogodilo ne utiče samo na članove porodica onih koji su ubije ni, već i na širu društvenu zajednicu“, navela je Jovanović i izrazila nadu da će nadležni učiniti sve da ne dođe do krvne osvete.

Komentari

Vaš komentar