Nepoznata letelica pala u Zagrebu, pronađeni krater i dva padobrana

Region 11. mar. 202207:40 > 12:2946 komentara
Podeli:

Policija sprovodi istragu nakon pada objekta iz vazduha na zagrebačkom Jarunu, na terenu su policijski timovi specijalizovani za postupanje i reagovanje kod takve vrste događaja, te nema razloga za uznemirenost građana, saopštio je MUP Hrvatske, navevši da je pronađen krater te dva padobrana.

U saopštenju se navodi da je zagrebačka policija (PUZ) u četvrtak nakon 23 sata primila više dojava građana da su na širem području Jaruna osetili detonaciju kojoj je prethodio pad objekta iz vazduha.

„Na mesto dojave su upućene patrole policije koje su na zelenoj površini pronašle krater, dok su u široj zoni pronašle dva padobrana“, navodi se u saopštenju.

Za sada policija nema dojava o povređenim osobama na području šire zone lica mesta, a oštećeno je nekoliko parkiranih vozila.

Izvor : Igor Kralj/PIXSELL

„Takođe, na terenu su policijski timovi specijalizovani za postupanje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana“, ističe se.

Građani su pozvani da putem društvenih mreža ne dele snimke i fotografije s mesta događaja. Policija će kontinuirano objavljivati informacije koje su potvrđene, poručuju iz MUP-a.

Evo šta su za N1 rekli uplašeni i zbunjeni građani:

Komentari

Vaš komentar