Milanović: Da je moja mama poslala mejl školi ja bih poludeo, ali mama je mama

Region 05. jul 202211:17 > 11:273 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović boravi u Vukovaru, gde je komentarisao medijske napise o mejlu koje je njegova supruga Sanja Musić Milanović uputila školi koju pohađa njihov sin. Prema pisanju Jutarnjeg lista, ona je navodno vršila pritisak na direktorku zagrebačke Klasične gimnazije kako bi se već zaključene dve ocene njenog mlađeg sina, iz četvorki promenile u petice.

„Video sam da je Sanja, moja supruga, napisala mejl. Ostavila je brazdu, dubok trag. Naš mlađi sin ima 17 godina, nije više dete, odavno je sazreo, da mi je majka ovo uradila sa 17 godina, ja bih poludeo, ali majka je majka ,“ rekao je.

„Banda te uzima za zub“

„Nisam ja napisao to pismo, ja sam bio za to da Marko ide u privatnu školu, privatne škole su poslednji izbor. Ovako te banda uzima u zube“, rekao je Milanović.

„Ovde je neko optužen, to sam ja, a ne moja žena. Novinarima se šalje mejl koji je napisala moja žena, sve ostalo je laž. Imate dve nedelje star mejl koji je poslala gospođa Musić Milanović u kojem govori o stvarima koje nemaju veze sa ocenama“, rekao je on.

„Sanja je imala potrebu da traži pravdu“

„To mom sinu ništa ne znači, zašto je Sanja osetila potrebu da na taj način traži pravdu – ona to zna. Ja odgovaram. Ovo je predmet na kome su ocene podignute, kao i uvek na kraju godine, sa trojke na četvorku. Povećane su ocene za šest učenika. U svim razredima je podignuto 150 do 200 ocena, ali mi smo meta“, dodao je on.

„Moja suprugu je zvala (menadžerka kompanije u okviru koje posluje Jutarnji list) Ana Hanžeković. Inače bih je prijavio SOA-i (bezbednosna agencija) za uznemiravanje, ovako je blokirana. Ona je najavila da je tekst u pripremi. Posle toga stiže mejl moje žene. Moja Kancelarija reaguje, a Jutarnji to objavljuje i kaže da nisu.

„Mali je trebalo da ide u privatnu školu da se zaštiti od ološa“

„Činjenica je da je, kada se sve završilo, imala potrebu da o tome piše“, dodao je Milanović.

„Smatram ovo gubljenjem vremena, što se nas tiče. Naš mali je trebalo da ide u privatnu školu da se zaštiti od ološa“, rekao je on i naveo da je upućen poziv DORH-u (državnom tužilaštvu) da proveri da li je to kažnjivo.

Upitan zašto je supruga mejl slala sa službene adrese, kazao je: „Nema drugi! Šta im je zapretila, da će ih zaraziti kovidom? Ako ne budete dobri završit ćete na respiratorima“?

Komentari

Vaš komentar