Mandić: Krivokapić najavio mogućnost rekonstrukcije Vlade

Region 20. mar. 202114:3612 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Premijer Zdravko Krivokapić otvorio je temu mogućnosti rekonstrukcije Vlade, saopštio je predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić nakon sastanka sa predsednikom Vlade Crne Gore Zdravkom Krivokapićem.

On je kazao da će o tome biti više razgovora narednih dana, pišu „Vijesti“.

„Sada su se pojavile ideje da tužilačke zakone treba usvojiti u nekom drugom obliku. Poznat je naš stav da nećemo glasati ni o čemu dok se tužilački zakoni ne usvoje“, istakao je Mandić.

On je rekao da pošto se u tužilaštvu, a posebno u Specijalnom državnom tužilaštvu nalazi dvor koji služi predsedniku Crne Gore i Demokratske partije socijalista Milu Đukanoviću i njegovoj porodici, neophodne su reforme.

„Sastanak je bio dobar zato sto smo otvoreno razgovarali. Narednih dana iniciraćemo sastanak sa predsednicima parlamentarnih stranaka kako bi definisali način izlaska iz parlamentarne krize“, kazao je Mandić.

Krivokapić je razgovarao i sa liderom Demokratske narodne partije i jednim od lidera Demokratskog Fronta (DF) Milanom Kneževićem.

Krivokapić bi trebalo da se sastane i sa liderom Pokreta za promene i jednim od lidera DF Nebojšom Medojevićem, predsednikom Demokratske Crne Gore Aleksom Bečićem i predsednikom GP URA Dritanom Abazovićem.

Komentari

Vaš komentar