Krivokapić: Ovako otrovne strele iz Srbije nezabeležene u istoriji

Region 24. jun. 202115:43 > 21:3563 komentara
Podeli:
Izvor: Betaphoto/European Council/Zucchi Enzo/DS

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da nije zabeleženo u istoriji Crne Gore da su u kratkom vremenskom periodu sa najviših državnih adresa Srbije upućivane "ovako otrovne strele" ka Vladi Crne Gore, premijeru i predsedniku Skupštine, pokušavajući na taj način da vlast u toj zemlji proglase izdajnicima.

„U Luksumbergu sam citirao nikog drugog do Marka Miljanova: ‘Kada vas napadaju nemojte odgovarati, jer ako imaju imalo obraza zastiđeće se za ono što rade'“, poručio je Krivokapić, a navodi se u saopštenju Vlade Crne Gore.

Povezane vesti:

Premijer Crne Gore je u Luksemburgu prisustvovao Međuvladinoj konferenciji Evropske unije i Crne Gore.

On je istakao da Vlada Crne Gore aktivno radi na nadogradnji odnosa sa svim svojim susedima kako bi svojim primerom dala podstrek za demokratski, ekonomski i svaki drugi napredak regiona.

Krivokapić je naglasio da je u više navrata istaknuto da je Crna Gora posvećena razvoju dobrosusedskih odnosa sa Srbijom.

„Pokušali smo sve što je do nas i možda najbolji način je da smo sarađaivali tamo gde moramo, a to je na nivou ministara. Jedino premijer nije posetio Srbiju“, istakao je Krivokapić.

On je ocenio da veliki broj turista iz Srbije koji trenutno borave, sasvim nesmetano, u Crnoj Gori, pokazatelj su da trenutno „zaoštravanje odnosa“ dve države na političkoj ravni neće uticati na svakodnevni život građana naše dve zemlje.

„Politika nikada nije mogla da utiče na međuljudske odnose naših građana, jer smo na kraju dana upućeni jedni na druge. Prirodno je da imamo nesuglasice, ali mislim da je vrijeme da akcenat stavimo upravo na ono što nas spaja, a ne razdvaja“, zaključio je Krivokapić.

Izvor: Agencije

Komentari

Vaš komentar