Krivokapić: Moja kćerka napadnuta u službenom vozilu, neću dozvoliti divljaštvo

Region 08. apr. 202113:4447 komentara
Podeli:
Zdravko Krivokapić
Izvor: REUTERS/Stevo Vasiljevic/File Photo

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao je da se u službenom vozilu koje je ranije danas, kako kaže, napadnuto na putu Nikšić - Podgorica, nalazila njegova kćerka koja je štićena ličnost.

On je, prenose „Vijesti“, poručio da kao „otac nikad neće zaboraviti njene suze i strah i poručio da neće dozvoliti divljaštvo i bezakonje.“

„Danas je napadnuto službeno vozilo u kojem se nalazila moja kćerka, inače štićena ličnost. Kao otac, neću vam zaboraviti njene suze i strah. Kao premijer, neću vam dozvoliti divljaštvo i bezakonje! U zemlji će vladati red i zakon na koje niste navikli. Uskoro ćete to da vidite“, rekao je Krivokapić na Twitteru.

povezane vesti

Ranije danas je na putu Podgorica – Nikšić došlo do incidenta u kom je lakše povređeno dvoje građana.

Grupa građana je pokušala da spreči prolazak vozila Vlade Crne Gore, sedanjem na haubu.

Na snimku dostavljenom „Vijestima“ vidi se grupa građana koja se popela na vozilo „mercedes“ (PF CG 301), koje pripada sektoru za poslove protokala, Generalnog sekretarijata Vlade.

Okupljeni su se u pokušaju da spreče prolazak vozila, popeli na haubu, a kada je službeno vozilo krenilo, odbacilo ih je sa automobila na trotoar.

Iz Uprave policije je saopšteno da je nikšićka policija „dokumentovala događaj o kojem će biti obavešten tužilac“.

„Policija će preduzeti dalje mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. Policija građanima koji su se uputli ka Podgorici, ne dozvoljava prolaz, bez valjanih papira“, saopšteno je iz Uprave policije.

Ispred zgrade Vlade Patriotsko-komitski savez organizuje danas protest.

Komentari

Vaš komentar