Krivokapić: Demokratski front sa DPS-om dogovara obaranje Vlade

Region 18. jun. 202114:2923 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Demokratski front (DF) zajedno sa Demokratskom partijom socijalista i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore, u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora, poručio je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić.

„Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima“, navodi se na Krivokapićevom tviter nalogu.

„Budite sigurni da su svi iz Vlade i parlamentarne većine koje Demokratski front danas optužuje za izdaju, spremni da vašu i našu pobedu na avgustovskim izborima odbrane po cenu svojih života“, napisao je on.

Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao deo parlamentarne većine sa DPS, konstatovao je Krivokapić u obraćanju koje je počeo rečima da je dužan da objasni punu istinu o onome šta je iza kulisa napada DF na Vladu Crne Gore.

Povezane vesti:

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić izjavio je za RTS da aktuelna skupštinska većina u Crnoj Gori više ne postoji i da je neophodno resetovati odnose na stanje od pre 31. avgusta.

On je nakon usvajanja rezolucije o genocidu u Srebrenici u crnogorskom parlamentu optužio Krivokapića i druge koalicione partnere na vlasti prave dogovore sa poraženim DPS-om Mila Đukanovića.

„Pozvali smo koalicione partnere da resetujemo odnose, da napravimo nove dogovore, formiramo novu vladu, ali ako ne budemo to mogli da učinimo, onda ćemo uz pomoć prelazne vlade organizovati nove izbore“, naglasio je za RTS Andrija Mandić.

Komentari

Vaš komentar