Policija kod Nikšića u kolima pronašla oružje, putnici rekli da idu na Cetinje

Region 03. sep. 202118:36 > 19:134 komentara
Podeli:
Izvor: N1 (arhiva, ilustracija)

Policija je na Bogetićima kod Nikšića uhapsila Lj.Ž. (40) kod kojeg je, kako je saopšteno iz Uprave policije pronađen pištolj sa 13 komada municije.

U „mercedesu“ nikšićkih tablica pored Lj.Ž. bili su i R.B. (30), S.Ž. i N.Z.

Povezane vesti

Kako prenose Vijesti, o događaju je obavešten državni tužilac, koji je naložio da se Lj.Ž. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Od gore navedenih lica prikupljena su obaveštenja u kojima su izjavili da su se uputili u pravcu Cetinja, kako bi prisustvovali protestnom skupu zbog najavljenog ustoličenja mitropolita crnogorsko–primorskog Joanikija“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da je prilikom kontrole kod R.B. pronađeno oko deset grama kokaina.

„Daljim pregledom vozila, pripadnici policije su pronašli šest zaštitnih maski, tri biber spreja, metalni boks, drvenu palicu, 62 metalne kuglice i majice“, saopšteno je iz Uprave policije.

Navode da je o događaju obavešten državni tužilac.

„Tužilac je naložio da se Lj.Ž. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a da se protiv R.B. podnese krivična prijava za krivično delo neovlašćena proizvodnja držanje i stavljanje u promet opojnih droga“, saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Vaš komentar