Iz protesta napustio TV sučeljavanje, pa promašio stepenik i srušio sto

Region 22. apr 202216:25 > 16:307 komentara
slovenija
Izvor: printscreen/Twitter

Jučerašnje predizborno sučeljavanje na RTV Sloveniji obeležio je pad predsednika Nacionalne stranke i prerani odlazak predsednika stranaka levog centra.

Ovaj “cirkus”, kako su sukob opisali predsednici političkih stranaka, snažno je odjeknuo među korisnicima društvenih mreža. Neki su napisali da tako dobar “zabavni program” odavno nisu gledali.

Na sučeljavanju su učestvovali predsednici SDS, NSi, Povežimo Sloveniju, Gibanja Svoboda, SD, Levice, LMŠ, SAB, SNS, Naša budućnost i Dobra država te predstavnik stranke Naša dežela.

Povezano

Gosti su skakali, svađali se i vređali jedni druge, a voditelj Igor Pirkovič nije imao previše kontrole tijekom emisije.

U nastavku emisije Zmago Jelinčič, čelnik ultranacionalističke Nacionalne stranke, protestno je napustio studio, ali je pao s pozornice.

Predsednik Slobodarskog pokreta Robert Golob, koji je putem videolinka učestvovao, upitao je: “Je li još živ?”

Jelinčič je odgovorio: “Nažalost.”

Kasnije uvečer Jelinčič je za MMC rekao da srećom nije povređen, čemu je, prema njegovim rečima, pomoglo i to što je svojevremeno trenirao borilačke veštine. Kako je objasnio, začuo se jak prasak kada je pao zbog stolice u koju je udario.

Komentari

Vaš komentar