Dvoje državljana Srbije teško povređeno u nesreći na putu Mojkovac-Kolašin

Region 19. avg 202220:23 > 20:24
Podeli:
Izvor: N1 (arhiva)

Državljani Srbije Nikola Milinković (21) i Tijana Čančarević (22) iz Užica teško su povređeni u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Mojkovac-Kolašin u mestu Podbišće, jutros oko 6.10h.

Oni su nakon nezgode transportovani u bjelopoljsku Opštu bolnicu, gde je Milinković hitno operisan.

Kako Vijesti saznaju iz bjelopoljske bolnice, „N.M. je zadobio povrede nasprsnuća slezine, zbog čega mu je odrađena hitna hiruška procedura splenektomija (hiruško odstranjivanje slezine), kao i nagnječenje creva“.

T.Č. je zadobila prelom dve metakarpalne kosti.

„Oba pacijenta su nakon zbrinjavanja smešteni na hirurško odeljenje“, stoji u odgovoru bolnice Vijestima.

Do nezgode je došlo kada se vozač Milinković sudario sa vozilom „Tojota“, za čijim volanom je sedeo Bjelopoljac Kenan Ćatović, koji je prošao bez povreda.

„Iz za sada neutvrđenih razloga na magistralnom putu Mojkovac-Kolašin u mestu Podbišće došlo je do kontakta vozila ‘Reno klio’, koje se kretalo iz pravca Mojkovca prema Kolašinu i vozila ‘Tojota’ bjelopoljskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao Bjelopoljac K.Ć“, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva Bijelo Polje.

Uviđaj na licu mesta, uz ovlašćene službenike Odeljenja bezbednosti Mojkovac, je obavila državna tužiteljka Jelena Vučetić.

Komentari

Vaš komentar