Dodik opoziciji: Valjate se u blatu koje smrdi zbog tapkanja u sopstvenoj nemoći

Region 19. maj. 202218:227 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik optužio je opozicione stranke iz Republike Srpske da "lažima i klevetama brukaju Republiku Srpsku", do mere da je, kako je naveo, i ruska ambasada u BiH morala da kaže da lažu.

„Vaša mržnja je endemska, laž planetarna. Kada čujem šta kažete i pokušam da razumem, jedino shvatam da ste patološki lažovi i da patološki mrzite. Tu vam se ne može pomoći“, napisao je Dodik na zvaničnom Tviter nalogu.

Pročitajte još

Dodao je da to što radi opozicija u RS je odavno „izašlo iz okvira političke borbe i istine i preraslo u potpunu neistinu i destrukciju“.

„Valjate se u blatu koje smrdi zbog stalnog vašeg tapkanja u vlastitoj nemoći, ali Republikom Srpskom ne možete upravljati“, naveo je Dodik.

Prema njegovim rečima, Republika Srpska će „ostati blistava“ na, kako je kazao, radost srpskog naroda, koji je prozreo opoziciju i prezire je.

„Sve vam smeta osim mržnje prema SNSD i Miloradu Dodiku. Ovo je vreme velikih izazova, globalnih sukoba, velikog rata i neizvesnosti. Ljudi u Republici Srpskoj treba da znaju ko laže i mrzi, ko je podanik britanske podmukle politike, večito loše za Srbe“, naglasio je Dodik.

Opoziciju je optužio i da „mrzi srpski narod, zato što ih neće takve, međusobno posvađane, a pogotovo neće izdajnike britanskog kova“.

Opozicione stranke, SDS i PDP, optužile su Dodika da nije učinio ništa da spreči da BiH u Savetu Evrope podrži set sankcija uvedenih Rusiji.

Komentari

Vaš komentar