Davor Dragičević se vraća u BiH

Region 23. okt. 202116:344 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, u Bosnu i Hercegovinu stiže u sredu, 27. oktobra, a kako je ranije spomenuo, razlog povratka je i odbijanje suda da mu da politički azil u Austriji.

Povezane vesti

Davor Dragičević je na svom Facebook profilu objavio konačan datum, s obzirom na to da je ranije za N1 Sarajevo rekao da će se najverovatnije vratiti krajem oktobra, ali nije precizirao kada.

„Sreda, 27.10.2021. godine, aerodrom Sarajevo. Dolazak oko 14:20 sati“, napisao je kratko Dragičević, sugerišući da će doći prvo u glavni grad BiH, što je takođe ranije najavljivao.

Dragičević je poručio i to da će svoju borbu i „Pravdu za Davida“ nastaviti još jače i žešće nego pre.

„Videli smo da se za dve godine i devet meseci, koliko sam bio proteran iz BiH, apsolutno ništa nije dogodilo, zato što je svima u interesu da zataškaju ovaj slučaj i ovo ubistvo. Međutim, sa mojim povratkom mnogo stvari će biti jasnije i ja sam rekao da to nikad neću dozvoliti. Sva odgovornost je na državi BiH i SIPA u zaštiti mog života i života moje porodice, a takođe odgovornost je i na članovima grupe Pravda za Davida“, rekao je tada Dragičević.

Komentari

Vaš komentar