Crnadak: Dodikov poziv Šmitu pokazuje da u Republici Srpskoj vladaju prevaranti

Region 26. jun 202214:00 > 14:01
Podeli:
Izvor: N1/arhiva

Potpredsednik Partije demokratskog progresa (PDP) Igor Crnadak izjavio je da poziv srpskog člana Predsedništva BiH Milorada Dodika Visokom predstavniku BiH Кristijanu Šmitu da dođe na njegovo imanje kod Laktaša pokazuje da su na vlasti u Republici Srpskoj, kako je kazao, prevaranti.

„Poziv Кristijanu Šmitu na Dodikovo imanje razotkriva sa kakvim podlim ljudima i prevarantima na vlasti narod Republike Srpske ima posla. Sa jedne strane pozivati Šmita na svoj ranč, a sa druge napadati sve oni koji sa njim razgovaraju, uključujući i predsednika Srbije i patrijarha srpskog, to mogu samo Dodik i razni „stevandići“ i „banjci“ iz njegove koalicije“, kazao je Crnadak.

Povezane vesti

Prema njegovim rečima, Dodikov poziv Šmitu nastavak je stare prakse, jer su, kako je naveo, „mnogo rakije kod njega popili Valentin Incko, bivši šef Delegacije EU u BiH Lars Gunar Vigemark i brojni drugi, sa kojima su takva druženja završavala dobro po Dodika, a loše po narod Republike Srpske“.

„Ovaj slučaj najdirektnije pokazuje da je Republika Srpska već 16 godina u kandžama opsenara i opasnih ljudi, koji su spremni na sve da ostanu na vlasti i kojima ništa nije sveto“, ocenio je Crnadak, saopšteno je iz PDP.

Dodao je da Republika Srpska ima još samo jednu šansu, na opštim izborima u oktobru, ako je „povedu oni koji će svom narodu govoriti istinu, koji neće uzimati stotine miliona u svoje džepove i koji će biti spremni da do kraja demontiraju SNSD režim i kazne svakoga ko se nezakonito obogatio“.

Komentari

Vaš komentar