Beograđanin u Budvi divljao ulicama, pokosio šest pešaka, raspisana poternica

Region 23. jul. 202112:208 komentara
Podeli:
Izvor: N1 (arhiva, ilustracija)

Budvanska policija raspisala je poternicu za Beograđaninom L. B (20) koji je jedan sat iza ponoći divljao gradskim ulicama i pokosio šest pešaka.

Policijske patrole su sinoć blokirale izlaze iz grada, nakon što je pronađen BMW na putu ka brdu Topliš, koga je Beograđanin ostavio bežeći od policijske potrage.

Kako je „Vijestima“ rečeno mladić je oko 1.15 časova na glavnom gradskom bulevaru izazvao saobraćajnu nezgodu gde je povredio sedam pešaka koji su se zadesili na trotoaru vraćajući se iz grada.

Povređeni su A.C. (19) iz Loznice, S.B. (18) iz Banje Koviljače, N.L. (18) iz Tršića, N.M. (19) iz Banje Koviljače, Lj.P. (70) iz Ohrida i N.C. (50) iz Ohrida.

Svi pešaci zadobili su lakše telesne povrede, ukazana im je hitna medicinska pomoć i transportovani u kotorsku bolnicu.

Nakon što ih je pokosio, Beograđanin je nastavio da vozi, i nije se zaustavio da vidi šta je sa povređenima.

Ubrzo na lice mesta dolazi policija, a patrole interventne jedinice CB Budva kreću u poteru.

Mladić je pokušao da preko Topliša pobegne iz Budve, ali nakon što je video da je grad blokiran, pravi još jednu saobraćajnu nezgodu oko 1.20 časova na Jadranskom putu, udara u tojotu, a potom i još nekoliko parkiranih automobila.

Tada izlazi iz automobila i beži u naselje.

Policijska akcija je i dalje u toku i traga se za mladićem. Policija je uspjela da identifikuje o kome se radi i obavešteni su svi granični prelazi.

Komentari

Vaš komentar