Bečić: Ko je Belivuka i Miljkovića ugostio u Crnoj Gori i sa kim su se sretali?

Region 18. avg 202123:40 > 23:598 komentara
Podeli:
Izvor: N1/arhiva

Predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić je, povodom saopštenja Tužilaštva da su podnete krivične prijave protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića, i još dva lica, zbog višestrukog ubistva, zapitao ko je monstruoznu grupu ugostio u Crnoj Gori, sa kim su se sve družili, sretali, ko ih je skinuo sa liste lica kojima je zabranjen ulazak u zemlju.

„Tadašnji pomoćnik direktora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović nas je na pres konferenciji za novinare krajem januara ove godine ubeđivao da Crna Gora nema razloga da strahuje od prisustva Veljka Belivuka i Marka Miljkovića na teritoriji Crne Gore, da oni nisu neprijatelji Crne Gore, da ih inspektori Sektora kojim je rukovodio drže na oku 24h i da će ih sprečiti u svakom pokušaju sprovođenja kriminalnih aktivnosti“, navodi se u saopštenju kabineta predsednika Skupštine Crne Gore, prenosi RTCG.

Bečić je istakao da se iz saopštenja Specijalnog državnog tužilaštva saznaje da se osnovano sumnja da su oni mesecima pre toga, upravo u sred Crne Gore realizovali gnusne zločine, nalik onima koje su, kako navode nadležni u Srbiji, činili u Ritopeku.

Da podsetimo, crnogorska policija podnela je Specijalnom državnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Belivuka, Miljkovića, J.N. i Ž.R. zbog sumnje da su ubili Barane Damira Hodžića i Adisa Spahića.

Komentari

Vaš komentar