Abazović: Tužilaštvo da ispita sve nebulozne optužbe protiv mene

Region 11. avg 202207:473 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Premijer Crne Gore Dritan Abazović pozvao je Specijalno državno tužilaštvo (SDT) da ispita navode koje je objavio M portal, a po kojima pripadnici jednog od najozloglašenijih kriminalnih klanova na Balkanu govore o tome kako traži da mu se nabave četiri kriptovana telefona.

Povezano

„Pozivam SDT da ispita sve nebulozne optužbe koje se dovode u vezu sa mojim imenom, objavljene od strane kvazi portala zaduženog da u narednom periodu vodi najprljaviju kampanju protiv mene, nalik onoj u avgustu 2020. godine. Verujem da je svima jasno iz koje kuhinje ovo dolazi i da se steže obruč oko kriminalnih struktura bliskih određenim političkim grupacijama unutar DPS-a, kojima je cilj da izazovu destabilizaciju Crne Gore kako bi sačuvali svoju finansijsku moć, ali još važnije za njih – izbegli pravdu“, naveo je Abazović na Telegramu.

On je kazao da za sva pojašnjenja stoji na raspolaganju državnim organima.

„Istovremeno, pozivam one koji su namerili ‘skidanje moje glave’ da požure. Čak i da uspeju u svojoj zločinačkoj nameri, neće zaustaviti ruku pravde. Sve je uredno sačuvano i pohranjeno tamo gde treba. Radujemo se svemu što sledi“, poručio Abazović.

Komentari

Vaš komentar