Abazović o rekonstrukciji Vlade CG: Nema pomaka, mislim da je ta priča aterirala

Region 27. okt. 202115:342 komentara
Podeli:
Izvor: N1/arhiva

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović kazao je, govoreći o potencijalnoj rekonstrukciji Vlade, da su svi akteri vlasti na svojim prethodnim pozicijama po tom pitanju, te da nema pomaka, ali ni sastanaka o eventualnom osveženju kabineta premijera Zdravka Krivokapića.

„Ako bude novih sastanaka, rado ćemo im se odazvati. Mislim da je ta priča (o rekonstrukciji) aterirala poslednjih dana“, saopštio je Abazović nakon konferencije za medije povodom prezentovanja modela oduzimanja imovine nezakonitog porekla, prenose Vijesti.

On je najavio da će izaslanik Sjedinjenih Američkih Država za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar uskoro posetiti Crnu Goru.

„Očekujem da Eskobar prenese poruke o kojima smo nedavno razgovarali u Vašingtonu. Mislim da će neke stvari za građane biti interesantne. Očekujem iznenađujuće pozitivne pomake. Očekujem ih i nekako ih najavljujem, ali nije na nama da to prenesemo… Stavovi administracije SAD su jasni. Biće prenesene neke poruke koje će biti jako korisne. Očekujem da se možda otvori neka druga povoljnija perspektiva za sve građane Crne Gore“, istakao je Abazović.

Komentari

Vaš komentar