Abazović: Autentična slika na kojoj su direktor Uprave carina i članica klana

Region 25. avg 202218:063 komentara
Izvor: REUTERS/Stevo Vasiljevic

Premijer Crne Gore Dritan Abazović potvrdio je da je autentična fotografija na kojoj su direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević i članica klana braće Drešaj, Sofija Bulatović. Potvrdio je i da je ta fotografija nastala sinoć na jednoj utakmici.

„Jedino opravdanje koje može da ima gospodin Milošević u ovoj situaciji, jeste da nije znao pored koga sedi. To je jedino opravdanje“, rekao je Abazović na konferenciji za medije nakon sednice Vlade.

Kako je dodao, lično on ga je upozprio o kome se radi.

„Ne želim nijednoj osobi u Crnoj Gori da stavljam na teret nešto za šta postoje indicije, ali mislim da neko ko obavlja značajnu javnu funkciju treba da vodi računa o tome. S obzirom da se radi o ženskoj osobi ne bih hteo da stvaram neku negativnost, na kraju, svako ima svoj habitus i svoj način delovanja, ali javni funkcioneri moraju biti oprezni. Isto tako mislim da je neko od ljudi koji su u obezbeđenju gospodina Miloševića, ili mojem, ili možda nečijem drugom ko je sinoć bio tamo, morao da ga upozori ako zna za tu informaciju“, rekao je on.

Milošević je funkcioner Abazovićeve URA.

Bulatović je, prema policijskim podacima, članica kriminalne grupe koju predvode braća Leon i Viktor Drešaj iz Tuzi. To je, kako navode mediji, evidentirano u Proceni opasnosti od teškog i organizovanog kriminala (SOCTA 2021), dokumentu usvojenom u martu ove godine.

Komentari

Vaš komentar