Na brojna pitanja voditeljke N1, Dodik odgovarao istom rečenicom

Region 19. nov. 202021:56 > 21:58
Podeli:
Izvor: N1

Gostovanje člana Predsedništva Bosne i Hercegovine i predsednika SNSD-a Milorada Dodika večeras na N1 završeno je na neuobičajen način jer je na brojna pitanja voditeljke emisije Emele Burdžović Slipičević, gost odgovarao istom rečenicom.

Na pitanje da prokomentariše činjenicu da je “izgubio Banjaluku“, odgovario je: „Mi smo pobedili u 45 opština u BiH, 42 opštine u RS, u pet gradova u RS smo pobedili“.

Nakon toga je usledio niz drugih pitanja, ali Dodik je uvek odgovarao istom rečenicom, odnosno time u koliko opština su pobedili.

“Hoćemo li razgovarati dalje? Ili da završavamo“, upitala je voditeljka, a Dodik je potom poručio da završi emisiju.

“Završite, nema potrebe“, kazao je.

„Stanivuković me ne zanima“

Milorad Dodik Milorad Dodik prethodno je izjavio je da ne može da podržava politiku novizabranog gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića i dodaje da ostaje pri svemu što je rekao o njemu.

Dodao je da ga Draško Stanivuković, novi gradonačelnik Banjaluke – ne zanima.

“On me ne zanima. Što da se ne smejem? Odlično, jesam li osporio njegov legitimitet. Imam pravo da se smejem i meni je to smešno. Mislim sve što sam rekao o njemu. Sve što sam rekao stojim iza toga. Ja sam isto čovek, imam svoje pravo na emociju. Nisam baš sretan s nekim svojim izjavama. Nemam nikakav spor s tim, ko je pobedio ima legitmitet. I nisam dozvolio da SNSD podnese ijedan prigovor u Banjaluci. Izvolite gospodine, radite. Mi nećemo podržati njegovu politiku kao što ni on nije podržao našu. Da mene nije bilo, Banjaluka ne bi imala grejanje“, rekao je Dodik za N1.

Na pitanja u vezi sa Stanivuković Dodik je odgovarao sa „imate li ozbiljno pitanje, pustite me“, zatim „dosadni ste s tim pitanjem, dajte nešto pametnije“.

„Mene ne interesuje Stanivuković, neću da ga podržim, nije moj gradonačelnik, ja živim u Laktašima. Mi smo dobili izbore, pobedili smo u 45 opština u BiH, 42 opštine u RS, u pet gradova u RS smo pobedili“, izjavio je te tu rečenicu ponavljao skoro do kraja emisije na svako pitanje voditeljice N1.