Mediji: Mandiću pozlilo u Trebinju, biće operisan u Beogradu

Region 12. jun. 202016:04 > 16:08
Podeli:
Izvor: N1

Jednom od lidera Demokratskog fronta (DF) Andriji Mandići pozlilo je u Trebinju i on će biti operisan, objavili su podgorički mediji.

Portal „In4s“ je objavio da je on je odbio hospitalizaciju u tamošnjoj bolnici i, na njegovo insistiranje, biće prebačen na Vojno-medicinsku akademiju u Beogradu, gde će mu odmah po dolasku biti obavljena operacija.

„On će iz Trebinja za Beograd biti prebačen helikopterom koji mu je obezbedio član predsedništva BiH Milorad Dodik, kod kojeg je prethodno i bio u poseti“, objavio je taj portal.

Mandić, kako navodi ovaj portal, već duže vreme ima problema sa žučnom kesom, a stanje mu se jutros naglo pogoršalo. Crnogorska policija sinoć nije dopustila Mandiću da uđe u Crnu Goru na graničnom prelazu Ilino brdo između Crne Gore i BiH.

Mandić je pokušao sinoć da uđe u Crnu Goru sa mladim rođakom, na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić, ali se vratio kada je ustanovljeno da je njegov rođak dao lažni iskaz, tvrdeći da ne dolazi iz Srbije nego iz BiH, objavila je Pobjeda.

Prema nezvaničnim informacijama Pobjede iz Beograda, i Andrija Mandić je boravio u glavnom gradu Srbije, ali je zbog mera da crnogorski državljani i stranci sa stalnim boravkom koji dolaze iz Srbije moraju u izolaciju, odlučio da u Crnu Goru uđe iz Bosne i Hercegovine.

Ako se ulazi iz BiH ne mora da se ide u karantin jer je ta zemlja na spisku od 131 zemlje sa kojima je Crna Gora potpuno otvorila granice.

Beta saznaje da mnogi državljani Crne Gore preko BiH idu za Srbiju i vraćaju se kako bi izbegli karantin.