Slavlja funkcionera širom BiH, prijava i za načelnika opštine Bosanski Petrovac

Region 05. maj. 202019:16 > 19:30
Podeli:
Izvor: N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona intervenisali su posle slavlja u Bosanskom Petrovcu, a svim učesnicima ovog događaja biće uručene prekršajne prijave. Ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona kaže da je na proslavio bio i opštinski načelnik Dejan Prošić.

Iz Operativnog centra MUP-a unsko-sanskog kantona je za N1 potvrđeno da je slavlju prisustvovalo 11 osoba i da će svi dobiti prekršajne prijave.

POVEZANE VESTI

Nermin Kljajić, ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, rekao je da je među onima koji će dobiti prijavu i načelnik opštine Dejan Prošić.

„U ovim vremenima ne treba praviti razlike između političara i građana, svi smo jednaki pred zakonom'“, rekao je Kljajić.

Mediji u BiH izveštavaju i o slavlju i druženju funkcionera u Bijeljini, a na fotografiji koju je objavila BN televizija nalaze se, među ostalima, i funkcioneri Partije demokratskog progresa, kako sede za stolom u ugostiteljskom objektu. Prvi čovek ove stranke najavio je smene ukoliko se navodi ispostave tačnim.

Veliku pažnju javnosti u regionu izazvala je vest o slavlju u jednom sarajevskom ugostiteljskom objektu, kojem su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Bosne i Hercegovine. Druženje je prekinula intervencija policije.