Connect Shopping vikend – dodatni popusti za SBB korisnike

Promo 02. apr. 202110:14
Podeli:
Izvor: Promo

SBB kompanija je saopštila da svi SBB korisnici od 2. do 4. aprila u okviru Connect Shopping vikenda mogu da kupuju uz dodatne popuste na shoppster.com i besplatnu dostavu.

Ovog vikenda za sve ljubitelje rekreacije u prirodi na popustu od 50 do 70% je Đak sportska oprema, Globber trotineti sniženi su 20%, a Chipmunk bicikli 15%. Za uživanje svim čulima roštilji i grilovi na popustu su od 25%. Za one koji se pripremaju za prolećno spremanje, odabrani Michelin perači pod pritiskom na popustu su do 35 %, a svi brendovi pegli, kao i pegle za vertikalno peglanje i parne stanice snižene su za 25%. Na popustu su i tepisi iz Galerije podova od 20%. Savršen poklon za drage osobe je četka za ispravljanje kose sa jonskom negom iz linije proizvoda Praktična žena, koja je na popustu od 20%. Nastavlja se i akcija bele tehnike – celokupna linija proizvoda Gorenje snižena je za 15%. Svi Mobilni telefoni su na popustu 20%, a slušalice do 40%.

Kako bi uživali u ovim pogodnostima SBB korisnici treba prethodno da se registruju na shoppster.com uz podatke sa MojSBB naloga i automatski postaju članovi najvišeg nivoa Shoppster Smart programa lojalnosti – Smart Connect. U saradnji sa najvećom integrisanom online i TV prodavnicom shoppster.com, SBB korisnicima dostupni su i stalni popusti od 10 do 50% na odabrane artikle, kategorije proizvoda i brendova.

Ne propustite vikend neverovatnih popusta i najbolji online šoping u aprilu”, zaključuju iz SBB kompanije.

Komentari

Vaš komentar