Za Singles’ day neverovatni popusti u Win Win-u 11.11.

Promo 04. nov. 202015:55 > 16:01
Podeli:
Izvor: Promo

Sigurno ste čuli za globalni praznik kupovine Crni petak, ali da li ste čuli za Singles’ day? Fenomen zvani Singles’ day ili „Dan samaca” predstavlja karneval neverovatnih popusta i najveći praznik kupovine na svetu.

Veruje se da je ovaj popularni šoping praznik, osnovan od strane studenata univerziteta u Nanjingu, nastao u Kini krajem prošlog veka. Za datum obeležavanja uzet je 11.11. što simbolično ukazuje na četiri studenta, osnivača festivala. Sam praznik osnovan je u čast samaca, i predstavlja povod za poklanjanje sebi i drugima.

Singles’ day, praznik darivanja poznat po rekordnoj onlajn ali i prodaji u radnjama, danas je prava prilika za sve koji žele da odaberu idealan poklon za sebe ali isvoje najdraže. Poznat je kao dan veselja, zabave, i sreće, ali i kao dan fenomenalnog šopinga.

Ove godine, planetarni praznik poklanjanja stiže u Win Win. Kompanija kao začetnik ovog spektakla neverovatnih popusta, pripremila je neverovatno niske cene i sniženja koja će obradovati svakog kupca. Potrošači će 11.11. imati priliku da izaberu neke od uređaja iz specijalne Win Win ponude po najatraktivnijim cenama.

„Prateći globalne svetske trendove ove godine smo pripremili sve što je potrebno za savršeno uživanje u popustima. Za potpuni ugođaj i sigurnost kupaca spremili smo našu onlajn prodavnicu, dok smo za one kupce kojima je draži šoping u radnjama pripremili i ispoštovali sve mere bezbednosti kako bi njihov šoping protekao bez briga”, izjavio izvršni direktor prodaje Bojan Filipović.

Ove godine za Singles’ day poklonite sebi ali i onima koje volite nešto iz atraktivne Win Win ponude. Više informacija saznajte na sajtu www.winwin.rs.