Upoznajte Huawei Mate Xs telefon na preklop i Huawei Mobile Services platformu

Promo 26. mar. 202014:05 > 14:11
Podeli:
Izvor: Promo

Dok sa nestrpljenjem čekamo online premijeru vodeće Huawei P40 serije, zakazanu za danas na zvaničnim Huawei kanalima, odlučili smo da vam predstavimo detalje o Huawei Mate Xs telefonu, koji je takođe nedavno predstavljen našem tržištu.

Reč je o unapređenoj verziji Huawei Mate X telefona, koji je bio predstavljen prošle godine. Pored unapređenog dizajna tehničkih komponenti, ovaj telefon je jedan od prvih koji na tržište dolazi sa Huawei Mobile Services plaformom i AppGallery prodavnicom aplikacija. 

Huawei Mate Xs telefon ima displej veličine 8 inča, a kada ga preklopite dobijate dva ekrana od kojih glavni ima 6,6 dok pomoćni ekran ima 6,38 inča. Ovaj telefon nudi vam potpuno novo iskustvo gledanja sadržaja, a uz opciju Multi Window možete pokrenuti dve aplikacije istovremeno kada vam je telefon otvoren, tako da vam jedna aplikacija radi na jednoj polovini ekrana, a druga na drugoj. Ako se odlučite za pokretanje i treće aplikacije, ona će izaći kao „pop-up“ prozor.

Izvor : Promo

Huawei AppGallery je zvanična prodavnica aplikacija kompanije Huawei. U cilju da svojim korisnicima pruži kvalitetno i bezbedno korisničko iskustvo, AppGallery nudi četvorostruki sistem zaštite. To znači da, pre nego što su se našle u Huawei prodavnici aplikacija, sve aplikacije su morale da prođu kroz sistem detekcije u četiri nivoa:  provera privatnosti, skeniranje sigurnosnih ranjivosti, detekcija malicioznog ponašanja i manuelna provera sigurnosti pravog imena.

Dakle, aplikacije koje vidite u Huawei AppGallery prodavnici, bezbedne su za preuzimanje i korišćenje. AppGallery vam takođe nudi i opciju ubacivanja željene aplikacije u Listu želja, što znači da ukoliko niste pronašli baš onu aplikaciju koju ste želeli, možete je ubaciti u ovu listu i stići će vam notifikacija čim se aplikacija nađe u prodavnici. Programeri širom sveta svakodnevno rade na dodavanju što većeg broja aplikacija u prodavnicu. Sve što je potrebno da uradite, jeste da kreirate svoj Huawei ID, odnosno Huawei nalog i uplovite u svet Huawei mobilnih servisa.

Izvor : Promo

Huawei Mate Xstelefon radi na EMUI 10.0.1 AndroidOpen Source operativnom sistemu, a pokreće ga Kirin 990 5G čipset, što ovom telefonu obezbeđuje neverovatne performanse!

Kada je reč o kameri, Huawei Mate Xs dolazi sa Leica četvorostrukim sistemom kamera. SuperSensing Leica Quad sistem kameračine: glavna kamera od 40MP, ultra širokougaona kamera od 16MP, telefoto kamera od 8MP i 3D Depth Sensing kamera – namenjena za merenje dubine polja. Ukoliko poželite da napravite selfi, potrebno je samo da preklopite ekran i okrenete kameru ka sebi.

Huawei vas poziva da ostanete kod kuće, budete bezbedni i istražite više uz Huawei, na zvaničnim kanalima.