Koje koristi donosi kućni asistent na srpskom jeziku?

Promo 10. okt 201912:58 > 13:13
Podeli:
Izvor: Promo

Verujemo da ste već čuli da je na tržište Srbije stigao MAIC, prvi digitalni asistent na srpskom jeziku.

Jednostavnost upotrebe i izdavanje glasovnih komandi na srpskom jeziku, izavali su veliko interesovanje i posebno obradovali i one koji sa tehniologijom nisu „na ti“. Novu eru pametne tehnologije MAIC je približio kako najmlađim, tako i starijim sugrađanima.

POVEZANA VEST

Među brojnim korisnim funkcijama, ovaj uređaj na samo jednu glasovnu komandu može da pokrene video poziv prema svim kontaktima koje ima u bazi, pusti muziku ili video snimke, a ukoliko se poveže sa drugim pametnim uređajima u kući, može da upravlja i njima. To znači da, na primer, osobe sa ograničenim kretanjem mogu da glasom uključuju i isključuju pametne uređaje, što može da umnogome poboljša njihov kvalitet života.

Mališani putem MAIC-a sada sami mogu da gledaju edukativne sadržaje i omiljene crtane filmove. Glasovne komande na srpskom jeziku svima znatno olakšavaju komunikaciju, a imajući u vidu da MAIC radi zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, on će posle nekog vremena nuditi i korisna personalizovana rešenja, učeći iz vaših čestih komandi.

Za one koji pokušavaju da uklope sve obaveze sa radnim zadacima, MAIC ima izuzetno korisnu opciju podešavanja podsetnika, o kojima blagovremeno obaveštava. Uz to, samo glasovnim komandama brzo se dobijaju razne servisne informacije – od vremenske prognoze, preko recepata, pa sve do adrese najbližeg bankomata ili menjačnice. Opcija prevođenja sa srpskog na engleski i obratno, i to pismeno ili usmeno je još jedna od funkcija koja će vam učini svakodnevni život jednostavnim i lakšim.

Digitalni asistent MAIC možete pronaći u svim Vip Mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa. Magija počinje kada izgovorite reč MAIC!