Japanci je nazivaju algom dugovečnosti a sastavni je deo proizvoda za negu lica

Promo 26. sep 201915:05 > 15:13
Podeli:
Izvor: Promo

Biona proizvodi za negu lica su domaći proizvodi koji svojim sastavom i raznovrsnošću nude kompletnu negu lica i zahvaljujući projektu dm inkubator se sada nalaze na policama dm drogerija širom zemlje

Nega kože lica posebno je važan deo nege, a osim što se lice smatra „ličnom kartom” za stanje celog organizma često baš taj deo tela privlači najviše pogleda i zahteva najviše pažnje. Upravo zato, korišćenje adekvatnih proizvoda koji su u skladu sa tipom kože predstavlja osnovni preduslov za izgled kože lica koji priželjkujemo. Kada je u pitanju lice, pre svega je važno redovno čišćenje i hidratacija, a posebnu pažnju treba posvetiti koži oko očiju koja je tanka i osetljiva i baš zato sklona stvaranju bora, tamnih kolutova i drugih neravnina.

Pored važnosti ishrane koja se odražava na stanje celog organizma, pa i kože, podjednako je važno i koje proizvode nanosimo na kožu, budući da oni treba da je „nahrane”, revitalizuju nakon različitih uticaja spoljne sredine i spreče potencijalna oštećenja.

Upravo zato, važno je da proizvodi koje nanosimo na kožu budu proverenog kvaliteta, odgovarajuće recepture i da odgovaraju našem tipu kože. Sve navedeno sadrže Biona proizvodi koji svojim sastavom i raznovrsnošću nude kompletnu negu lica. Tu su Biona green caviar micelarna voda koja sadrži prirodne micele, organsku celularnu vodu jabuke koja regeneriše ćelije, kao i ekstrate zelenog čaja, krastavca i hamamelisa koji smanjuju zapaljenja, stres i crvenilo kože. Biona micelarna voda sadrži i „zeleni kavijar“ iz morskih algi, kao i ekstrakt japanske trešnje. Biona elixir krema za lice obogaćena prirodnim buterima i uljima, idealan je izbor za negu suve i umorne kože. U sastavu ove jedinstvene kreme nalazi se kakao, šea i mango buter, kao i prirodna ulja bundeve, nevena, makadamije i babasu ulje.

Glavni sastojak Biona revive krema za lice za sve tipove kože dobijen je iz biotehnološki proizvedene mahovine, a ova komponenta aktivno održava zdravlje ćelija što je potpuno novi koncept protiv starenja kože. Biona green caviar serum za lice predstavlja koncentrovanu formulu prirodnog porekla za intenzivnu hidrataciju kože. Serum sadrži „zeleni kavijar“ iz morskih algi, ekstrakt japanske trešnje, biljnu hijaluronsku kiselinu, ulja grožđa i jojobe. Za negu zrelije kože u ponudi je i Biona serum protiv bora, namenjen svim tipovima kože i baziran na kombinaciji organske celularne vode jabuke sa aminovektorom i Palmitoyl glycine koji predstavljaju revolucionarnu komponentu u borbi protiv bora.

Biona asortiman proizvodi Prefer Cosmetics, osnovan oktobra 2012. godine, a ovi proizvodi jedinstveni su na tržištu i mogu se naći samo na policama dm drogerija. Razvijani su u okviru projekta dm inkubator koji je kompanija dm sprovela u cilju podrške malim i srednjim proizvođačima. Na ovaj način, kupcima su ponuđeni proizvodi visokog kvaliteta i originalne recepture, dok su proizvođači dobili priliku da se predstave javnosti u okviru najvećeg drogerijskog lanca u Evropi.

Tagovi