Zagrebačkim ulicama narednih mesec dana voziće Dinamov tramvaj

Lifestyle 06. apr. 202114:041 komentar
Podeli:
Dinamov tramvaj
Izvor: Anadolija/GNK Dinamo

Građanski fudbalski klub Dinamo odlučio je uoči prvog susreta četvrtfinala Lige Evrope protiv Viljareala na poseban način da obeleži jedan od najvećih klupskih uspeha u istoriji. Stoga su se u hrvatskom šampionu odlučili da od utorka zagrebačkim ulicama vozi Dinamov tramvaj.

“U trenucima velike sreće i neopisivih emocija zbog fantastičnog uspeha Dinama i plasmana u četvrtfinale Lige Evrope te iščekujući nadolazeću utakmicu protiv Viljareala na stadionu Maksimir, s ponosom objavljujemo sjajnu vijest. Zagrebačkim će ulicama od utorka, 6. aprila, voziti tramvaj ukrašen Dinamovim obeležjima. Slavljenički ‘buket’ igrača, veliki klupski grb, slogan ‘nema predaje’ tek su deo motiva koji se protežu kroz spoljni deo starog zagrebačkog tramvaja broj 4, koji će svakodnevno prolaziti ulicama Zagreba“, saopštili su iz Dinama.

Dodaje se da će tramvaj biti u saobraćaju idućih šest meseci, a za putnike navijače klub je za početak aprila pripremio i neke prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proleće, kao i  određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obeležava uspešnu evropsku sezonu.

Radi se o jednoj u nizu akcija kojima će GNK Dinamo uskoro obeležiti 110. rođendan.

Fudbaleri Dinama u četvrtak će u prvoj utakmici četvrtfinala Lige Evrope ugostiti Viljareal, s početkom u 21 sat.

Komentari

Vaš komentar