Vesić se pohvalio na TikToku: Spremam palačinke za zaposlene u Skupštini grada

Lifestyle 18. avg. 202108:3930 komentara
Podeli:
goran vesić palačinke
Izvor: TikTok/sicve011

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda i angažovani tiktoker, pokazao je da ima još talenata, osim onih sa kojima smo se do sada upoznali. Na društvenim mrežama pohvalio se veštinom koja je neophodna svakom čoveku koji vodi jedan veliki grad - pečenjem palačinki, prenosi portal Nova.rs.

Vesić je svakim danom sve aktivniji na društvenim mrežama, pa smo tako juče na TikToku imali prliku da vidimo kako pravi hranu za zaposlene u Starom dvoru, što kaže da čini svakog meseca, piše Nova.rs.

Na meniju su bile palačinke u šatou.

„Svakog meseca, jedno popodne, u restoranu Skupštine grada Beograda pripremam hranu za ljude koji tu rade. Danas sam spremao čuvene palačinke u šatou čiji recept naši kuvari ljubomorno čuvaju oko pola veka od kada je tajnu donela iz Pariza u Beograd naša umetnica Olivera Katarina. Pripremao sam skoro sve osim tajnog sastojka koji je ubacio kuvar Ivan, a koji ove palačinke čini magičnim. Palačinke u šatou iz Skupštine grada Beograda najbolje su na svetu“, pohvalio se zamenik gradonačelnika Beograda.

@sicve011##beograd ##gradbeograd ##belgrade ##serbia ##srbija ##srbijatiktok ##cooking ##cookingtiktok ##pancakes ##cookinghacks ##balkantiktok ##chef ##kuvanje ##dessert♬ original sound – Goran Vesić

Komentari

Vaš komentar