Unapredite karijeru u internacionalnom timu profesionalaca u Porto Montenegru

Lifestyle 01. mar. 202208:05
Podeli:
Izvor: Promo/ Porto Montenegro/ www.zoan.photography

Porto Montenegro i hotel Regent zapošljavaju kadar za preko 250 pozicija tokom letnje sezone.

Zainteresovani ste da započnete ili unapredite svoju karijeru kroz perspektivan sezonski posao? Pridružite nam se na sajmu sezonskog zapošljavanja, u organizaciji Porto Montenegra i hotela Regent u glavnom gradu Srbije!

Ovi jednodnevni sajmovi prilika su da saznate više o mogućnostima sezonskog zapošljavanja u kompaniji Adriatic Marinas i hotelu Regent Porto Montenegro, a događaj je planiran za 1. mart u Beogradu – na lokaciji u konferencijskoj sali hotela Crowne Plaza, u trajanju od 10h do 16h.

Izvor : Promo/ Porto Montenegro/ www.zoan.photography

Zbog svoje rastuće popularnosti kao luksuznog nautičkog centra zbivanja, Porto Montenegro, Regent Porto Montenegro i Porto Montenegro Yacht Club traže motivisane profesionalce koji žele da se ove letnje sezone priključe internacionalnom timu. Tokom sajma, kandidati će dobiti priliku da saznaju više o svakodnevnom poslovanju ovog kompleksa i da razgovaraju s potencijalnim poslodavcima. Trenutno se potražuju kandidati za preko 250 pozicija.

Izvor : Promo/ Porto Montenegro/ www.zoan.photography

Kandidati imaju priliku da apliciraju za raspoložive pozicije u sektorima marine, recepcije i konsijerža, maloprodaje, domaćinstva, hrane i pića, kuhinje i SPA centra.

Zainteresovanim aplikantima se savetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i razgovori s predstavnicima različitih timova.

Izvor : Promo/ Porto Montenegro/ www.zoan.photography

Očekujemo Vas 1. marta u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza - od 10h do 16h.

Za više informacija o slobodnim radnim mestima i za online prijavu posetite ovaj link.