Radio je u najboljim restoranima u SAD, a za N1 otkriva tajnu dobrog burgera

Lifestyle 11. sep 202213:4620 komentara

Na Sava promenadi u Beogradu večeras se završava festival burgera - Burgeraj. Kraj obale save imate priliku da probate i specijalitete kuvara Nemanje Obradovića koji je 20 godina radio u SAD, i to u nekim od najprestižnijih restorana poput "Gabrijela Krojtera" sa dve Mišlenove zvezdice ili "Kase Dani". Nemanja je za N1 otkrio i šta je najvažnije za dobar burger.

Zajedno sa reporetrkom N1 spremao je burger od mesa bika simentalca, punjen cepkanom butkicom.

PROČITAJTE JOŠ:

„Gavna stvar je svežina i dobar kvalitet satojaka. Po meni, hleb za sendviče, burgere je najbitnija stvar, onda meso. Paradajz, rukola stižu nam od malih proizvođača. Paradajz je ubran pre dva dana, tako da svežina i kvalitet“, objasnio je Nemanja.

Organizatorka Burgeraja Ljiljana Vukotić za N1 kaže da je ulaz na festival besplatan, a priliku da uživate u sočnim burgerima iz trinaest različitih restorana, imate večeras do 23 sata.

Ljiljana ističe da na festivalu možete da probate mnogo odličnih soseva, domaćih sastojata kao i orignialni kubanski „Frita Cubana“ burger, po prvi put u Beogradu.

Sve je, kako kaže, propraćeno dobrom muzikom, a kupovinom cegera koje izrađuje umetnik Nikola Velicki, možete učestvovati u humanitarnoj akciji.

Komentari

Vaš komentar