Na glasanje i u – kupaćim gaćama, postoji razlog

Lifestyle 21. maj. 202218:561 komentar
Podeli:
Izvor: REUTERS/Loren Elliott

U Australiji su održani izbori, a ono što je obeležilo glasanje definitivno su birači koji su na biračka mesta došli u - kupaćim kostimima, odnosno kupaćim gaćama.

Na fotografijama koje su se pojavila na svetskim agencijama i na društvenim mrežama se mogu videti ljudi koji glasaju u kupaćim kostitima, a neke su nosili i daske za surfovanje.

Razlog za to ipak postoji. Naime, kompanija koja prizvodi kupaće kostime „Badži smagler“ ponudila je besplatan par kupaćeg kostima ili kupaćih gaća svima koji na izbore izađu u svojim starim kupaćim kostimima njihove proizvodnje.

Ljubitelji kupaćih kostima su odgovorili na poziv, uprkos hladnom vremenu i kišnim uslovima, koji su pogodili veći deo zemlje.

„Mislili smo da će ih možda biti jedna ili dvojica… ali ispostavilo se da ih ima stotine“, rekao je vlasnik kompanije Adam Linfort. „Biće to skup dan za Badži smagler“, dodao je.

Pomenuta kompanija je za lokalne medije u Australiji potvrdila da će poslati vaučere za kupaće kostime svima koji pošalju svoje fotografije sa glasanje. Za to imaju rok do ponedeljka.

Komentari

Vaš komentar