Dobio ogromnu kaznu jer se zadržao na benzinskoj pumpi duže od 15 minuta

Lifestyle 02. maj 202212:3327 komentara
Podeli:
Izvor: Pixabay

Dejan M. se početkom godine u Beču počastio se mesnom veknom i sokom na benzinskoj pumpi. Nakon što ih je konzumirao na licu mesta, kažnjen je sa 180 eura.

Dejan M. zaustavio se 8. januara na benzinskoj stanici u Deblingu, kako bi natočio gorivo i pojeo nešto na brzinu. Kad je dobio mesnu veknu i hladan sok, koje je naručio, odmah ih je konzumirao na licu mesta. Međutim, nekoliko dana kasnije dobio je iznenađenje – tužbu za ometanje poseda, prenosi N1 Zagreb pisanje Fenix magazina.

Bečlija bi sada trebalo da plati 180 evra jer je pojeo mesnu veknu na benzinskoj pumpi. Kao razlog se navodi to što je na tom mestu bio parkiran duže od 15 minuta.

“Prvo morate da sipate gorivo i dođete na kasu, a zatim naručite jelo i pričekati pripremu, i na kraju sve da platite”, rekao je besni Bečlija u razgovoru za “Heute”.

Međutim, izgleda da nije jedini koji je dobio tužbu zbog ometanje poseda na pomenutoj pumpi. Na Guglu postoji nekoliko komentara nezadovoljnih kupaca koji su doživeli slične stvari na istoj benzinskoj pumpi. Na primer, jedan od njih kupio je cigarete u trgovini i takođe mu je naplaćeno 180 evra, a to očigledno nije usamljeni slučaj.

Kao što je “Heute” pisao pre nekoliko nedelja, iza tužbe stoji privatna kompanija za nadzor parkinga, koju je nadležni vlasnik zadužio za nadzor poseda.

Komentari

Vaš komentar