Londonski Madam Tiso presvukao Trampovu voštanu figuru u golfera

Lifestyle 09. nov 202011:36 > 11:46
Podeli:
Izvor: REUTERS/Carlos Barria

Nakon što je berlinski muzej Madam Tiso pre nekoliko dana simbolično uklonio voštanu figuru Donalda Trampa iz svoje postavke, londonski Madam Tiso je njegovu figuru obukao u običnog golfera, nakon izbora Džoa Bajdena za predsednika SAD.

POVEZANE VESTI

Uprava muzeja je predsednika u odlasku presvukla iz njegovog tipičnog modrog blejzera i crvene kravate u golf košulju boje lavande i prugaste pantalone, uparene s crvenom bejzbol kapom.

Da bi još snažnije istakla njegov odlazak iz Bele kuće, muzejska uprava ga je postavila pokraj velike torbe s palicama za golf.

Tramp je tokom vikenda, dok su se u nekim saveznim državama dugotrajno i u napetosti prebrojavali glasovi, a američki mediji prognozirali pobedu njegovog protivnika na predsedničkim izborima, dva puta primećen na golf terenima.

„Donald Tramp će od sada imati više vremena da se posveti svom omiljenom sportu“, napisali su iz muzeja na Tviteru, nakon što su američki mediji proglasili rezultate izbora.

Osim američkih golf odmarališta, nekretninski mogul poseduje i niz golf igrališta u Velikoj Britaniji i u Irskoj.

Poznato je da uprava muzeja brzo reaguje na aktuelne događaje. Početkom 2020. godine, princ Hari i njegova supruga Megan vrlo brzo su odvojeni od ostatka kraljevske porodice, nakon odluke o povlačenju iz kraljevskih događanja.