Vučić na svečanom početku škole za brucoše, poznat i raspored predavanja

Lifestyle 02. okt 202017:19 > 17:29
Podeli:
Izvor: Tanjug/Instagram/BuducnostSrbijeAV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanom početku školske godine na Visokoj sportskoj i zdravstvenoj školi strukovnih studija, na kojoj je letos postao brucoš.

Vest o tome objavio je na svom Instagram profilu, uz fotografije iz amfiteatra, sa kolegama.

„Mnogo sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova“, stoji u komentaru uz objavljene fotografije.

Podsećamo, u julu ove godine predsednik je objavio fotografiju sa studentskim indeksom. Ubrzo je stiglo i objašnjenje.

„Po drugi put u životu sam postao student, ovoga puta – Visoke sportske škole strukovnih studija, u želji da postanem košarkaški trener za klince. Ne biste verovali koliko sam srećan što posle mnogo godina krećem u ostvarenje dečačkih snova“, napisao je tada predsednik.  

Izvor : Tanjug/Instagram/BuducnostSrbijeAV

Portal Nova. rs objavio je raspored predavanja za „brucoša Vučića“, koji bi sledećeg ponedeljka trebalo da isprati čas na kursu „pedagogija sporta“ od 9:30 do 11 sati.  Većina predavanja održava se onlajn, pa bi u utorak Vučić imao slobodan dan, dok u sredu ima predavanje iz antropomotorike u jednom od tri termina: od 9.30, 10.45 ili 12.30 sati.

Sutradan, ponovo onlajn, kod predavačice Kristine Vukušić predsednik bi trebalo da sluša predavanje iz anatomije.  

Narednog ponedeljka slede vežbe iz antropomotorike, a dan kasnije iz sociologije sporta, potom anatomije i na kraju informatike sa statistikom – kako bi predsednik stekao i veštinu praćenja napredne statistike svojih igrača, i to je to što se tiče zimskog semestra, prenosi portal.