Policija zaustavila petogodišnjeg "vozača" koji je krenuo da kupi Lamborgini

Lifestyle 06. maj. 202009:51 > 10:02
Podeli:
Izvor: Tanjug/Scott G Winterton/The Deseret News via AP

Policajac koji je u ponedeljak u američkoj saveznoj državi Juta zaustavio jedan automobil, nemalo se iznenadio kad je shvatio da je na mestu vozača jedan petogodišnjak.

Primetivši vozilo koje se vrlo sporo kretalo levom trakom auto-puta, policajac je uključio sirenu, a vozač se disciplinovano prestrojio u zaustavnu traku.

Razgovor „vozača“ i policajca snimljen nadzornom kamerom, objavila je policija, a na Jutjubu je pregledan gotovo 760.000 puta.

„Imaš pet godina“, pita policajac. „Ajme!“ Potom je dečaka upitao gde je naučio da vozi i zapisao ostale pojedinosti.

Petogodišnjak, koji je ostao anoniman jer je maloletnik, odgovorio mu je da se odvezao od kuće u automobilu svojih roditelja nakon što se posvađao s majkom. Policajcu je kazao da ga je razljutilo to što mu je rekla da ne želi da mu kupi Lamborgini.

„Nakon svađe odlučio je da sedne u automobil i krene u Kaliforniju kako bi tamo sam kupio Lamborgini. Verovatno bi mu za kupovinu nedostajalo novca jer je u novčaniku imao samo tri dolara“, tvitnula je policija, ne želeći da odgovora na dodatna pitanja o ljutitom dečaku.

Vlasnik jednog Lamborginija, Džeremi Neves, je nakon što je video video snimak, odlučio da bar delimično ispuni želju dečaka i provoza ga u svom automobilu.