Trka u donjem vešu održana na Dorćolskom keju

Lifestyle 22. feb 202015:17 > 15:23
Podeli:
Izvor: Fonet

Na Dorćolskom keju u Beogradu je održana trka u donjem vešu u kojoj se, na stazi dugoj 1.600 metara, nadmetalo stotinak takmičara, a dodeljene su tri nagrade - za najbržeg trkača, trkačicu i najoriginalniji kostim.

Takmičari su startovali iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba na dorćolskom keju tačno u podne, a ovo takmičenje bilo je najmasovnije u dosadašnje četiri godine, koliko se ova trka organizuje u Beogradu.

Trka „Extreme Intimo Underpants Run“ je zamišljena kao zabava i četiri godine unazad organizuje je grupa od desetak entuzijasta, a ove godine pridružio se i brend „Extreme Intimo“, koji je svakom učesniku obezbedio kostim i poklon paket.

Najbrži trkač bio je Aleksandar Dugić iz Kule, a najbrža trkačica Jovana Kulišić iz Rume, dok je najoriginalniji kostim osvojio Aleksandar Adžić iz Beograda koji je trku istrčao noseći sina u rukama.

Izvor : Fonet

Trka je privukla i internacionalne goste, a primećeni su trkači iz Kube i Italije, navode u saopštenju organizatori, a iduću godinu najavljuju jubilarnu 5. trku.