Muzej Madam Tiso odvojio Hari i Megan od ostatka kraljevske porodice

Lifestyle 09. jan. 202017:19 > 17:20
Podeli:
Izvor: Daniel Leal-Olivas/Pool via Reuters/File Photo

Na šokantnu objavu i šokantna reakcija. Čuveni londonski muzej voštanih figura "Madam Tiso", gde je izloženo 250 figura istaknutih ličnosti sveta, već danas se potrudio da odvoji princa Harija i njegovu suprugu Megan od ostale kraljevske porodice posle njihove najave da se povlače sa kraljevskih dužnosti.

Ako je verovati britanskim medijima, njihova iznenadna najava o povlačenju potresla je Bakingemsku palatu. Muzej nije želeo da ta neizvesna situacija ostane i u njegovom okviru. Tek nekoliko sati nakon objave, muzej „Madam Tiso“ je izabrao da odmah deluje i da odrazi taj veliki poremećaj.

„Od danas se figure Harija i Megan neće više nalaziti u instalaciji koja okuplja kraljicu Elizabetu Drugu i članove kraljevske porodice“, rekao je u saopštenju generalni direktor muzeja Stiv Dejvis.

On je dodao da će te dve ličnosti koje su među najpopularnijim „naravno ostati među važnim eksponatima“ muzeja, i da „Madam Tiso“ sa pažnjom prati šta će im doneti buduće životno „poglavlje“.

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan saopštili su juče da planiraju da se povuku sa kraljevskih dužnosti, te da žele finansijski da postanu nezavisni, i da se posvete humanitarnom radu. Takođe su naveli da deo godine žele da provode u Severnoj Americi.