Novogodišnja euforija ili ipak nije

Lifestyle 19. dec. 201917:09 > 17:44
Podeli:
Izvor: Promo

More šarenih lampica, gužva oko kupovine poklona, "last minute" ponude za "nezapamćen doček" na društvenim mrežama, praznični džez vrti na najslušanijim online radio stanicama, decembar je vreme preispitivanja i uživanja.

Širom sveta većina ljudi željno iščekuje prvi januar kada će okrenuti novi list, a doček 31. decembra je već tradicionalno „najluđa noć“ u godini. Međutim, nisu baš svi fanovi ove praznične euforije.

Svaka masovna pomama, pa tako i novogodišnja, iznedri i takozvane „hejtere“, a s njima i najduhovitije zbirke internet šala, gifova i memova. Njihovi autori će preostale dane 2019. iskoristiti da prozivaju sve koji se praznicima raduju, bez obzira na svoje godište.

Znači li to da oni nemaju baš nikakva očekivanja od predstojeće 2020? Teško. Hteli javno da to priznamo ili ne, svi makar jedan decembarski dan izdvojimo za preispitivanje, sabiranje uspomena i razmišljanju šta nas čeka u sledećem poglavlju. Želimo da iz naredne izađemo uspešniji, zdraviji, srećniji i možda zaljubljeniji nego što u nju ulazimo. Recikliramo neispunjene želje od lane i obećavamo sebi nove važne stvari.

Da li ćemo spisak želja podeliti u fejsbuk statusu ili sačuvati za sebe, individualno je. Međutim, svima nam je zajedničko da od Nove godine očekujemo više, a 2020. nam kao prestupna, poklanja i čitav dan više za ispunjenje planova i želja. U prazničnom raspoloženju više daje i najmlađi operater na tržištu!

Zahvaljujući tome od godine koja sledi s pravom možete očekivati više slobode, mogućnosti i vremena na internetu, i iskoristiti ih na koji god način poželite.

Ako vas proslave raduju, dodatni gigabajti će vam omogućiti da veće količine svog dobrog raspoloženja „šerujete“ sa drugima, a ako ste od onih koji bi žurke radije prespavali, možete se prepustiti svim epizodama omiljene serije, zavučeni pod ćebe. Prihvatite se izazova da sve te gigabajte iskoristite „u cugu“, ili ih ciljano rasporedite tokom cele godine.

Šta god da odlučite, nek vam je srećnih novih 366!