Navijaču Boke Juniors zabranjeno da ide na utakmice dok ne plati alimentaciju

Lifestyle 03. dec 201919:32 > 22:38
Podeli:
Izvor: Pixabay

Sudija iz provincije Salta na severozapadu Argentine zabranio je navijaču Boke Juniors odlazak na utakmice omiljenog kluba sve dok ne plati zaostale alimentacije svojoj bivšoj supruzi.

„Optuženi Hugo Federiko Suarez ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors sve dok ne plati ceo iznos zaostalih alimentacija“, stoji u službenom saopštenju suda koje je objavio Argentinski fudbalski savez.

„Optuženi nije uplaćivao alimentaciju poslednjih godinu dana što je nagnalo njegovu bivšu suprugu da podigne tužbu“, izjavila je za Rojters Silvina Karer, advokatica koja učestvuje u ovom sporu.

Karer je rekla da su odlučili da pokrenu spor nakon što je videla kako Suarez, uprkos nestalnom prilivu novca, u svojoj privatnoj kolekciji ima veliki broj Bokinih dresova i suvenira.

Osim što ne sme da posećuje utakmice Boke Juniors, Hugo Federiko Suarez ne sme da odlazi ni na koncerte čileanske pevačice Mon Lafert, za čiji je nastup u Buenos Ajresu već imao kupljenu ulaznicu i avionsku kartu.

„Ovo je prvi put da smo pokrenuli ovakav postupak, što može postati moćan alat protiv ljudi koji nisu svesni da bi im vlastita deca trebalo da budu ispred svega drugog“, izjavila je Karer.