Brendirana providna plastična kesa za 480 evra

Lifestyle 28. feb. 201814:45 > 14:48
Podeli:
Izvor: Promo

Francuski brend Celine upravo je u prodaju pustio providnu plastičnu torbu ili bolje reći providnu plastičnu kesu I tu ne bi bilo ništa čudno da to nije verovatno jedna od nasjkupljih u istoriji sa cenom od 480 evra.

Na njoj piše ime brenda, a tu je i upozorenje na četiri jezika, engleskom, francuskom, nemačkom i italijanskom, da se kesa drži podalje od beba i male dece zbog opasnosti od gušenja.

Košta 590 dolara (oko 480 evra), a iako je na fotkama prikazana s crnim novčanikom i svetloplavim neseserom unutra, oni se prodaju odvojeno. Mali crni novčanik, recimo, košta još 820 evra.

Naravno, na društvenim mrežama samo se nižu komentari, a najsimpatičnija je jedna mama koja je napisala da je, kada je prošli put koristila takvu kesu, to bilo kada je njeno dete povraćalo u nju u kolima: „zamišljam sebe kako vičem NEEEEEE u Celineeeeee“.

https://www.instagram.com/p/BZ26Oeelp_A/

A tu je i žena koja je napisala da žarko želi da upozna nekoga ko je kupio ovu torbu: „Ali ne zato što želim da vam pridikujem, nego zato što toliko želim da je vidim izvan prodavnice.“