Muž zatražio razvod jer se supruga kupala jednom godišnje

Lifestyle 17. jan 201812:53 > 18. jan 2018 14:16
Podeli:
Izvor: Shutterstock/ilustracija

Suprug je zatražio razvod jer supruga nad njim, kako je rekao, vrši psihičku torturu. Dok su se zabavljali kupala se jednom nedeljno, ali nakon venčanja se stanje pogoršalo, tvrdi muž. Prvo je počela da se kupa jednom mesečno, a onda dva puta godišnje. Kada je počela da se kupa jednom godišnje, muž više nije mogao da izdrži.

Čovek sa Tajvana je nedavno podneo zahtev za razvod, a sud ga je odobrio. Muškarac se žalio da njegova žena vrši psihičku torturu, jer se kupa samo jednom godišnje i tek povremeno opere kosu i zube. 

Muž tvrdi i da su zbog ženine neobične navike spavali zajedno samo jednom godišnje i da zbog toga nisu imali dece u braku koji je trajao deset godina. Lin je nezaposlena, a nezaposlen je bio i njen uskoro bivši muž.

„Imao sam priliku da radim kao čuvar, ali me je Lin nagovorila da ostanem kod kuće i brinem se za tasta“, kaže suprug. Finansirala ih je ženina majka, koja im je povremeno plaćala dnevne troškove,

„Ostali smo sirotinja jer niko od nas nije radio. Nisam mogao da platim zdravstveno osiguranje, niti priuštim odlazak zubaru“, žali se suprug.

Kaže da je 2015. godine pronašao posao i odselio iz porodičnog doma. Nakon što mu se žena pojavila na radnom mestu i tražila da da otkaz, muškarac je odlučio da zatraži razvod. Lin kaže da se protivi razvodu, da su njeni roditelji njenog supruga tretirali kao svog sina. Kaže i da je otišla na njegovo radno mesto jer joj se nije javljao.

Sud je odobrio razvod, ali se Lin može žaliti na odluku, pišu 24 sata.